logo 247zin.nl

247zin.nl

Niet tevreden over 247zin.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal gegenereerd door website zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

247zin is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. 247zin berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 247zin.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 247zin zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

247zin review

247zin is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met vele berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van die berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je minimaal tien euro een creditbundel moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te hebben, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op 247zin.nl?

Dus ben je een van de profielen op 247zin, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder fictieve leden. Tevens hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor 247zin.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

247zin uitschrijven


Je 247zin account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "247zin.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je 247zin eventuele credits ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!