logo Adultfriends.nl

Adultfriends.nl

Niet tevreden over Adultfriends.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Adultfriends is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. adultfriends berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts adultfriends.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor adultfriends zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Adultfriends review

Adultfriends is een fictieve datingsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overladen met vele berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen. Zodra je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waardoor je ten minste voor 10 euro credits moet nemen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je betaald des te minder je per bericht betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op adultfriends.nl?

Dus ben je ingeschreven op adultfriends, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor adultfriends.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

adultfriends account verwijderen

Je adultfriends account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "adultfriends.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel geheel te laten verwijderen.

Let op: Je adultfriends eventuele credits ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Mitchel020 (62 jaar) 14 mei 2019
Ik raad Adultfriends.nl niet aan De naam sprak me enorm aan maar na een aantal maanden op

De naam sprak me enorm aan maar na een aantal maanden op de chat gezeten te hebben ben ik erachter dat je hier helemaal niet kan afspreken waarom wordt dit mij verteld in het begin dan LEUGENS!