logo Hotspotter.nl

Hotspotter.nl

Niet tevreden over Hotspotter.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Hotspotter is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. hotspotter berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hotspotter.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor hotspotter zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hotspotter review

Hotspotter is een fictieve datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overladen met overdreven veel berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je minimaal voor tien euro een bundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op hotspotter.nl?

Dus ben je een gebruiker van hotspotter, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere opties voor sexdating zonder fake gebruikers. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor hotspotter.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Hierdoor kun je erachter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

hotspotter account verwijderen


Je hotspotter account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "hotspotter.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je hotspotter eventuele contact punten vervallen direct na deze aktie!