logo Amateurfotos.nl

Amateurfotos.nl

Niet tevreden over Amateurfotos.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Amateurfotos is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. amateurfotos berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amateurfotos.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor amateurfotos zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amateurfotos review

Amateurfotos is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overspoeld met vele chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je op z'n minst tien euro een creditbundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je koopt des te minder je per berichtje betaald. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te scoren, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op amateurfotos.nl?

Dus ben je een van de leden van amateurfotos, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere website voor seksdating zonder fictieve leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor amateurfotos.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

amateurfotos profiel verwijderen

Je amateurfotos account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "amateurfotos.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw account definitief te laten verwijderen.

Let op: Je amateurfotos eventuele tegoed raak je wel na het deactiveren van je account!