logo Geilegrietjes.nl

Geilegrietjes.nl

Niet tevreden over Geilegrietjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilegrietjes is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. geilegrietjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geilegrietjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilegrietjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilegrietjes review

Geilegrietjes is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je kort na je aanmelding overrompelt met soms honderden berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waarmee je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet kopen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je per credit betaald. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al laten ze meestal overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op geilegrietjes.nl?

Dus ben je aangemeld op geilegrietjes, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor geilegrietjes.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor jou.

geilegrietjes uitschrijven


Je geilegrietjes account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "geilegrietjes.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je geilegrietjes eventuele credits verlies je wel direct na het verwijderen van je account!