logo Tipvooreenwip.nl

Tipvooreenwip.nl

9
Niet tevreden over Tipvooreenwip.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten bij ieder privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Tipvooreenwip is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. tipvooreenwip berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts tipvooreenwip.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor tipvooreenwip zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Tipvooreenwip review

Tipvooreenwip is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overladen met tientallen chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minstens voor tien euro een creditpakket moet betalen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je neemt hoe minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al beweren ze bijna altijd dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op tipvooreenwip.nl?

Dus ben je ingeschreven op tipvooreenwip, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere opties voor sexdating met echte profielen. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor tipvooreenwip.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke casual dating websites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

tipvooreenwip uitschrijven

Je tipvooreenwip account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "tipvooreenwip.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel geheel te laten verwijderen.

Let op: Je tipvooreenwip eventuele credits raak je wel direct kwijt na deze aktie!