logo Lovemii.nl

Lovemii.nl

Niet tevreden over Lovemii.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen bijgehouden door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Lovemii is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. lovemii berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lovemii.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lovemii zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lovemii review

Lovemii is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overladen met soms honderden reacties van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waarmee je minstens 10 euro een bundel moet nemen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je per bericht betaald. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het wel willen.

Ingeschreven op lovemii.nl?

Dus ben je lid van lovemii, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder nep profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor lovemii.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

lovemii uitschrijven

Je lovemii account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (directe link "lovemii.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel geheel te laten verwijderen.

Let op: Je lovemii eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!