logo Dizzz.nl

Dizzz.nl

Niet tevreden over Dizzz.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen aangemaakt door website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Dizzz is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. dizzz berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dizzz.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dizzz zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dizzz review

Dizzz is een fake datingsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je meteen na je registratie overrompelt met veel chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Zodra je op zo'n berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits kopen waarmee je op z'n minst 10 euro een bundel moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je betaald per bericht. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op dizzz.nl?

Dus ben je een gebruiker van dizzz, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating met echte leden. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor dizzz.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke sexdating websites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

dizzz account verwijderen


Je dizzz account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de link "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "dizzz.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je dizzz eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Marceltje (81 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Dizzz.nl niet aan Had al een wankelmoedig gevoel toen ik net de website

Had al een wankelmoedig gevoel toen ik net de website opkwam maar dat is alleen maar bevestigd door het zien van de nepprofielen, die zijn zo te herkennen BAH gelukkig weinig geld ingestoken