logo Geilesletjes.nl

Geilesletjes.nl

Niet tevreden over Geilesletjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilesletjes is een erotische datingsite met fictieve profielen. De berichtjes worden beantwoord door betaalde chatters. Kom er achter wat onze experts van geilesletjes.nl vinden en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door experts. Kom erachter wat de betere erotische datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

geilesletjes review

geilesletjes is een sex datingsite die gebruik maken van nep profielen die zij zelf hebben gecreëerd. De chat berichten die je ontvangt worden bijna allemaal verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze berichten centrales worden getraind om een chatgesprek tot stand te houden, want zodra je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je hiervoor een vergoeding betalen per bericht. Vervolgens moet je in de meeste gevallen ook meteen meerdere credits kopen van ten minste meer dan zeventien euro tot en met 219,50 euro per transactie. Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd credtis. Niettemin zijn de kosten bij de duurste credit-bundel als nog gewoon ruim één euro per berichtje. Bij een aankoop betaal je zomaar al een euro vijfenzeventig per chatbericht. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te regelen met de profielen op deze dating site al zeggen ze meestal dat dit wel mogelijk is.

Ingeschreven op Geilesletjes.nl?

Toevallig aangemeld op geilesletjes? Ons advies is om je daar ook profiel te verwijderen en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder nep leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor geilesletjes.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

geilesletjes profiel verwijderen

Meestal maken dit soort datingsites het gebruikers zowat onmogelijk om je profiel te verwijderen. Daarentegen wisten de experts de juiste stappen te vinden om je hier uit te schrijven. Om je geilesletjes profiel te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je naar de directe link: "http://geilesletjes.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief te verwijderen

Let op: Je geilesletjes eventuele credittegoed en berichten gaan verloren hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Brian (24 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Geilesletjes.nl niet aan Alle plezier is eraf wanneer je erachter komt dat ze

Alle plezier is eraf wanneer je erachter komt dat ze profielen nep zijn, daar gaat je geld dwars door het toilet.

auteur van de beoordeling
Ronaldo (35 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Geilesletjes.nl niet aan Dit is weer zo een oplichters website, ik begin ze

Dit is weer zo een oplichters website, ik begin ze langzamerhand te herkennen en schrijf daarom ook deze review om jullie te waarschuwen.

auteur van de beoordeling
Danilo (35 jaar) 03 mei 2019
Ik raad Geilesletjes.nl niet aan Twee sterren geef ik, maar alleen omdat de vrouwen er wel

Twee sterren geef ik, maar alleen omdat de vrouwen er wel uitzien als geile sletjes. Alleen is er niet af te spreken, het heeft geresulteerd in niets.

auteur van de beoordeling
Adriaantje (39 jaar) 24 Apr 2019
Ik raad Geilesletjes.nl niet aan Geilmakerij, meer is het

Geilmakerij, meer is het niet. Op die manier ga je veel geld verspelen. Het ziet er misschien wel leuk en interessant uit maar na een tijdje zie je in dat het daar niet werkt.

auteur van de beoordeling
StucMaarDoor (43 jaar) 25 Jul 2018
Ik raad Geilesletjes.nl niet aan Wat een verschrikkelijke trieste bedoeling daar!
/>

Wat een verschrikkelijke trieste bedoeling daar!Aanstalten maken op het kopen van credits, aan de praat houden en nooit met een passend voorstel aankomen. Dit is echt een grote grap en ik geloof nu wel dat het gaat om fictieve profielen. Bovendien zijn er alleen maar lekkere wijven te vinden en die vinden mij knap. Nou op straat krijg ik die complimenten ook niet evenals op stap gaan. En daar vind iedereen mij wel wat, dat was al apart. Maar de aandacht was even fijn en liet mij erdoor afleiden.