logo Painroom.nl

Painroom.nl

9
Niet tevreden over Painroom.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Painroom is een fictieve erotische datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf aangebrachte neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door betaalde chatters. Lees wat onze experts van painroom.nl vinden en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door SafeDate. Kom erachter wat de betere alternatieven zijn voor painroom, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

Painroom review

Painroom is een neppe casual dating website dat gebruik maakt van zelf ontwikkelde neppe profielen. Daarnaast worden reacties verstuurd en beantwoord door eigen chatoperators die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je registratie overrompelt met overdreven veel berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Zodra je op een berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je op z'n minst €10,- een creditbundel moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot over de 250 euro per creditpakket, en hoe meer je koopt des te minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op Painroom.nl?

Toevallig een gebruiker van painroom? Wij raden je aan om je hier meteen account op te zeggen en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating met echte leden. Daarnaast hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor painroom.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

painroom uitschrijven

Om je profiel op painroom te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op de site .
  2. Daarna klik je op het kopje "Help".
  3. Scroll naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "painroom.nl/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigingsmail om je lidmaatschap voor goed te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink is je lidmaatschap direct verwijderd.

Let op: Je painroom eventuele tegoed en berichten ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!