logo Geefme.dating

Geefme.dating

Niet tevreden over Geefme.dating? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk bijgehouden door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Geefme is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. geefme berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrale. Lees waarom onze experts geefme.dating afraden en zie wat de betere alternatieven voor geefme zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geefme review

geefme.dating is een seksdating site dat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde nep members. Dit wordt vermeldt onderaan de pagina verborgen in het midden van de moeilijk zichtbare tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op geefme zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het beantworden van berichtjes moet je betalen per bericht. Daarbij worden alle reacties die je krijgt automatisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je hierop reageerd wordt dit chatbericht gevoerd met een berichten centrale. Deze personen krijgen over het algemeen een vast percentage per berichtje dat ze versturen. Gewoonlijk word je kort na de eerste keer inloggen bedolven door tig tallen chat verzoeken van fictieve gebruikers. Daarbij gaat het in de meeste gevallen om mooie dames.

Niettemin proberen deze profielen je allemaal de voorbeelding te geven ontzettend veel interesse in jou te hebben, al dan niet met een afspraakje in . Uiteraard is het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van berichtjes zijn minimaal 0,75 euro per bericht. Daarvoor moet je dan wel een credit bundel vooruitbetalen van minimaal €74,99. Anders betaal je al snel één euro per chatbericht. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte dates te regelen met de gebruikers van geefme. Al wekken ze veelal de indruk dat ze maar al te graag willen daten. Toch hebben deze chat oprators als doel om je zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op geefme.dating?

Ben je al lid van geefme, dan adviseren wij je om je daar ook gewoon weer af te melden. Bovendien bestaan er wel betere alternatieven waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt regelen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 erotische datingsites de beste alternatieven voor geefme.dating geselecteerd. Uiteraard maken deze datingsites nooit gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte profielen.