logo Flirts4all.nl

Flirts4all.nl

Niet tevreden over Flirts4all.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirts4all is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirts4all berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirts4all.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirts4all zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirts4all review

Flirts4all is een fake dating site met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je inschrijving overrompelt met tientallen berichten van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om knappe dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minimaal €10,- een creditbundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per credit moet betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op flirts4all.nl?

Dus ben je een van de profielen op flirts4all, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirts4all.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

flirts4all account verwijderen

Je flirts4all account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "flirts4all.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel direct te verwijderen.

Let op: Je flirts4all eventuele contact punten raak je wel hierna!