logo Flirtcafe.nl

Flirtcafe.nl

Niet tevreden over Flirtcafe.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk geproduceerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtcafe is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. flirtcafe berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts flirtcafe.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtcafe zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtcafe review

flirtcafe.nl is een seks datingsite die gebruik maakt van door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Dit wordt tevens ook vermeldt onder aan de website verstopt in het midden van de lastig te lezen tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op flirtcafe zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van berichtjes moet je een vast bedrag betalen per berichtje. Tevens worden berichten die je binnen krijgt automatisch verstuurd door hun zelf. Zodra je daarop in gaat wordt het chatbericht gevoerd met een ingehuurde chatoperator. Deze personen krijgen vaak een vaste commissie per bericht dat ze versturen of ontvangen. Daarnaast word je meteen na het activeren van je account overrompelt door de tig tallen berichtjes van neppe profielen. Daarbij gaat het in de meeste gevallen om mooie dames.

Bovendien proberen dit soort betaalde chatters je allemaal het gevoel te geven interesse in jou te hebben, al dan niet met een ontmoeting in . Uiteraard is het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen van chatberichten zijn minimaal €0,75 per chat bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel een bundel aanschaffen van €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk één euro per bericht. Daarna is het in alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te hebben met de profielen van flirtcafe. Al beweren ze vaak genoeg dat ze heel graag willen daten. Toch hebben deze profielen als enige doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op flirtcafe.nl?

Ben je een van de gebruikers van flirtcafe, dan raden wij je aan om je daar ook gewoon weer af te melden. Bovendien bestaan er wel betere opties waar je wel echte erotische dates kunt regelen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2500 sex datingsites de beste alternatieven voor flirtcafe.nl gevonden. Uiteraard maken deze partijen nooit gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames.