logo Haveadate.es

Haveadate.es

Niet tevreden over Haveadate.es? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Haveadate is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. haveadate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts haveadate.es afraden en zie wat de betere alternatieven voor haveadate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Haveadate review

Haveadate is een neppe datingsite met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met overdreven veel berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht geld. Daarvoor moet je credits aanschaffen waarmee je ten minste tien euro een creditbundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe hoger je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te regelen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze het wel willen.

Ingeschreven op haveadate.es?

Dus ben je een van de leden van haveadate, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor haveadate.es. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dating met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

haveadate uitschrijven

Je haveadate account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "haveadate.es/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account te laten verwijderen.

Let op: Je haveadate eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je account!