logo 40-pluscontact.nl

40-pluscontact.nl

Niet tevreden over 40-pluscontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

40-pluscontact is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. 40-pluscontact berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts 40-pluscontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 40-pluscontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

40-pluscontact review

40-pluscontact.nl is een sex dating site dat uitsluitend gebruik maakt van zelf gemaakte nep profielen. Dit wordt tevens vermeldt in de footer de website verborgen in de onduidelijke tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op 40-pluscontact zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chatberichten moet je geld betalen per chatbericht. Daarbij worden de berichten die je krijgt systematisch verstuurd door de site zelf. Wanneer je vervolgens daarop reageerd wordt dit chatbericht beantwoord door een chatoperator. Deze chatoprators krijgen veelal een vergoeding per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Tevens word je kort na de aanmelding overdonderd door binnenstormende chatberichten van zelf gecreëerde profielen. Daarbij gaat het vrijwel altijd om aantrekkelijke vrouwen.

Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben, al dan niet met een ontmoeting in het vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van offline afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van chat berichten zijn ten minste 75 cent per chat bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel credits vooruitbetalen van op z'n minst €74,99. Anderzijds kost het je al gauw €1,- euro per bericht. Daarna is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen met de leden op 40-pluscontact. Al zeggen ze veelal dat ze maar al te graag willen afspreken. Daarentegen hebben deze chat oprators als enige doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op 40-pluscontact.nl?

Heb je je toch geregistreerd 40-pluscontact, dan adviseren onze experts om je daar ook gewoon weer af te melden. Bovendien zijn er wel betrouwbaardere datingsites waar je wel echte seks dates kunt scoren. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 3000 seks dating sites de beste alternatieven voor 40-pluscontact.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze partijen geen gebruik van fake profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers.