logo Datesneller.nl

Datesneller.nl

Niet tevreden over Datesneller.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datesneller is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. datesneller berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datesneller.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datesneller zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datesneller review

Datesneller is een neppe datingwebsite met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met overdreven veel berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je minimaal 10 euro een bundel moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per credit moet betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al beweren ze vaak dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op datesneller.nl?

Dus ben je een gebruiker van datesneller, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor datesneller.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dating met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor jou.

datesneller uitschrijven

Je datesneller account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "datesneller.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account permanent te verwijderen.

Let op: Je datesneller eventuele credits verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!