logo Ikzoekeendate.com

Ikzoekeendate.com

Niet tevreden over Ikzoekeendate.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Ikzoekeendate-com is een erotische dating site met fake profielen. Ook worden de berichten beantwoord door betaalde chatoperators. Lees wat onze experts van ikzoekeendate.com vinden en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door ons. Kom erachter wat betrouwbaardere casual dating site zijn met echte profielen en zonder chat operators

ikzoekeendate-com review

ikzoekeendate-com is een casual datingwebsite die gebruik maken van fictieve profielen die door deze website zelf worden aangemaakt. De berichten worden in vrijwel alle gevallen geschreven door eigen chatters die daarvoor een commissie over de berichten ontvangen. Deze chat operators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op deze berichtjes wilt reageren moet je hiervoor €1,90 betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je meestal ook meteen een creditpakket aanschaffen van minstens €17,50 tot wel bijna 220 euro per creditbundel. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd bericht. Desondanks zijn de kosten bij het grootste credit-bundel nog gewoon ruim één euro per reactie. Bij de laagste aankoop betaal je maar liefst 1,75 euro per bericht. Jammer genoeg is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben al doen ze bijna altijd overkomen dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Ikzoekeendate.com?

Dus ben je een gebruiker van ikzoekeendate-com, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating met echte leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor ikzoekeendate.com. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

ikzoekeendate-com uitschrijven

Vaak maken sites als deze het je zo onduidelijk mogelijk om je account te verwijderen. Daarentegen wisten onze datingexperts de juiste stappen te vinden om je hier uit te schrijven. Je ikzoekeendate-com profiel verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna ga je direct naar: "http://ikzoekeendate.com/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief te verwijderen

Let op: Je ikzoekeendate-com eventuele resterende credits en berichten verlies je wel direct hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Brandon (33 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Ikzoekeendate.com niet aan Alleen maar fictieve profielen zijn hier te bekennen begin

Alleen maar fictieve profielen zijn hier te bekennen begin er niet aan!

auteur van de beoordeling
Ruudson (63 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Ikzoekeendate.com niet aan Dates zijn niet beschikbaar op de website het bestaan

Dates zijn niet beschikbaar op de website het bestaan enkelt uit gesprekjes voeren nou daar kom ik toch niet voor op de website!

auteur van de beoordeling
Darius (40 jaar) 03 mei 2019
Ik raad Ikzoekeendate.com niet aan Ik zoek ook een date maar daar is het veel te duur en veel

Ik zoek ook een date maar daar is het veel te duur en veel te weinig krijg je ervoor terug. Alleen wat leuke gesprekken mogelijk maar verder vloeit er niets uit. Het zijn altijd heel uitlokkende berichten en als je er gevoelig voor bent dan trap je weleens in.

auteur van de beoordeling
Elton (42 jaar) 24 Apr 2019
Ik raad Ikzoekeendate.com niet aan Ik zoek een date maar dan moet je daar juist nou net niet

Ik zoek een date maar dan moet je daar juist nou net niet je date proberen te zoeken. Dan zoek je hier toch echt helemaal verkeerd. Hoge kosten, veel te veel berichten in de inbox, veel lokkertjes, uitstelgedrag, onvriendelijke vrouwen, niet ingaan op voorstellen en zelf ook niet met een concreet iets komen. Dan stoppen we ermee!