logo Ebonydating.nl

Ebonydating.nl

Niet tevreden over Ebonydating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Ebonydating is een fictieve datingsite dat gebruik maakt van zelf gemodereerde fictieve profielen. De berichtjes worden beantwoord door ingehuurde chatoperators. Lees wat de experts over ebonydating.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door SafeDate. Kom erachter wat de beste alternatieven zijn voor ebonydating, met echte profielen en zonder betaalde berichten centrales

Ebonydating review

Ebonydating is een neppe datingsite met daarop door hunzelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door betaalde chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je aanmelding overladen met tig tallen berichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om vrouwen. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je minimaal voor tien euro een bundel moet nemen. De kosten lopen op tot en met de €250,- per creditpakket, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per credit betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al zeggen ze bijna altijd dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op Ebonydating.nl?

Toevallig een van de profielen op ebonydating? Ons advies is om je meteen uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere website voor casual dating met echte profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor ebonydating.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

ebonydating profiel verwijderen

Om jouw profiel op ebonydating te verwijderen moet je het volgende doen:

  1. Als eerste moet je inloggen op de site daar.
  2. Vervolgens ga je naar "Help".
  3. Scroll een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "ebonydating.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigings-email om je registratie officieel te verwijderen. Na het klikken op de link wordt je inschrijving meteen verwijderd.

Let op: Je ebonydating eventuele tegoed en berichten ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!