logo Gratisseksdating.net

Gratisseksdating.net

Niet tevreden over Gratisseksdating.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratisseksdating-net is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. gratisseksdating-net berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratisseksdating.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratisseksdating-net zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratisseksdating-net review

Gratisseksdating-net is een fake dating site met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je registratie overladen met veel chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits inkopen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je betaald per bericht. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te hebben, al doen ze veelal overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op gratisseksdating.net?

Dus ben je aangemeld op gratisseksdating-net, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating met echte profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor gratisseksdating.net. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

gratisseksdating-net account verwijderen


Je gratisseksdating-net account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "gratisseksdating.net/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je gratisseksdating-net eventuele tegoed raak je wel na het verwijderen van je profiel!