logo Transflirt.nl

Transflirt.nl

9
Niet tevreden over Transflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen beheerd door website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Transflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. transflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts transflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor transflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Transflirt review

Transflirt is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je registratie overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht geld. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste €10,- een creditbundel moet inkopen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al beweren ze meestal dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op transflirt.nl?

Dus ben je een van de profielen op transflirt, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder fake gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor transflirt.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

transflirt account verwijderen

Je transflirt account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik vervolgens op het tandwiel (of surf naar "transflirt.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw account geheel te verwijderen.

Let op: Je transflirt eventuele credits verlies je wel direct na deze aktie!