logo Dateanoniem.nl

Dateanoniem.nl

Niet tevreden over Dateanoniem.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Dateanoniem is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. dateanoniem berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dateanoniem.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dateanoniem zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dateanoniem review

Dateanoniem is een fictieve datingsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overspoeld met soms honderden reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je op z'n minst tien euro een creditbundel moet kopen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je aanschaft des te minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al zeggen ze bijna altijd dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op dateanoniem.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van dateanoniem, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating met echte leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor dateanoniem.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dating met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

dateanoniem profiel verwijderen

Je dateanoniem account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "dateanoniem.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account voor goed te verwijderen.

Let op: Je dateanoniem eventuele credits ben je wel kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jackvdd (43 jaar) 09 mei 2019
Ik raad Dateanoniem.nl niet aan Date anoniem maar wel alles willen weten, dan is het

Date anoniem maar wel alles willen weten, dan is het gewoon bullshit joh. Ik wil niks weten en daarom wil ik anoniem neuken, ben juist al die praatjes zat. Schrijf ik me daar in en koop ik credits en heb nog hetzelfde gezeik en geouwehoer. Het is altijd en overal hetzelfde liedje, je blijft maar chatten zonder concrete afspraken.