logo Chatterras.nl

Chatterras.nl

9
Niet tevreden over Chatterras.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Chatterras is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. chatterras berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts chatterras.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor chatterras zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Chatterras review

Chatterras is een fictieve dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je meteen na je inschrijving overspoeld met tientallen reacties van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een berichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je ten minste tien euro een creditbundel moet betalen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per credit moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op chatterras.nl?

Dus ben je een van de profielen op chatterras, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere aanbieders voor casual dating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor chatterras.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

chatterras account verwijderen

Je chatterras account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "chatterras.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel compleet te laten verwijderen.

Let op: Je chatterras eventuele contact punten verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!