logo Flirtboek.nl

Flirtboek.nl

Niet tevreden over Flirtboek.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtboek is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. flirtboek berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrale. Lees waarom onze experts flirtboek.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtboek zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtboek review

flirtboek.nl is een erotisch dating platform wat uitsluitend gebruik maakt van zelf aangemaakte fake leden. Dit wordt vermeldt onder aan de website verborgen in het midden van de slecht zichbare tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op flirtboek zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het beantworden van berichtjes moet je een vergoeding betalen per bericht. Daarbij worden de chats die je ontvangt automatisch verstuurd door hun zelf. Wanneer je vervolgens op zo een berichtje in gaat wordt het berichtje gevoerd met een ingehuurde chatter. Deze mensen krijgen veelal een vaste vergoeding per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Meestal word je kort na het aanmelden bedolven door vele chat verzoekjes van dit soort zelf gemaakte leden. Daarbij gaat het meestal om knappe vrouwen.

Bovendien proberen dit soort betaalde chatters je het gevoel te geven veel interesse in jou te hebben, en daarbij een date in . Uiteraard is het hebben van offline dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van chatberichten zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk een creditpakket vooruitbetalen van €74,99. Anders kost het je al snel één euro per credit. Echter is het niet mogelijk om fysieke dates te hebben met de leden op flirtboek. Al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze heel graag je beter te willen leren kennen. Kort samengevat hebben deze chatoperators als doel om je zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op flirtboek.nl?

Heb je je al ingeschreven op flirtboek, dan adviseren onze experts om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Daarentegen bestaan er wel goedkopere alternatieven waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt scoren. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2500 casual dating sites de beste alternatieven voor flirtboek.nl gevonden. Vanzelfsprekend maken deze datingsites geen gebruik van fake profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dating met echte vrouwen.