logo Amateurflirt.nl

Amateurflirt.nl

Niet tevreden over Amateurflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Amateurflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. amateurflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amateurflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor amateurflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amateurflirt review

Amateurflirt is een fictieve datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overladen met soms honderden berichten van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op zo'n berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je ten minste €10,- een creditbundel moet inkopen. De kosten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe meer je betaald hoe minder je betaald per bericht. Echter is het niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al zeggen ze vaak dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op amateurflirt.nl?

Dus ben je een van de leden van amateurflirt, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fake leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor amateurflirt.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

amateurflirt account verwijderen


Je amateurflirt account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "amateurflirt.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je amateurflirt eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je profiel!