logo Flirtparadijs.nl

Flirtparadijs.nl

Niet tevreden over Flirtparadijs.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk bijgehouden door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtparadijs is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. flirtparadijs berichten worden beantwoord door betaalde chat operator. Lees waarom onze experts flirtparadijs.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtparadijs zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtparadijs review

flirtparadijs.nl is een seks datingsite wat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf ontwikkelde neppe members. Dit wordt tevens bevestigd aan de onderkant van de website verstopt in de moeilijk zichtbare tekst. Zo benoemen ze: "De profielen op flirtparadijs zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chatberichten moet je een vergoeding betalen per berichtje. Daarbij worden de chats die je binnen krijgt automatisch verstuurd door bots. Zodra je hierop in gaat wordt dit chatbericht beantwoord door een betaalde chatoperator. Deze chatoprators krijgen veelal een vaste commissie per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. In de meeste gevallen word je binnen een paar minuten na het aanmelden bedolven door soms honderden berichten van fictieve profielen. Daarbij gaat het vooral om mooie vrouwen.

Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben, met daarbij een afspraakje in het vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van berichtjes zijn ten minste €0,75 per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een bundel inkopen van €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk €1,- euro per credit. Desondanks is het in alle gevallen niet mogelijk om echte dates te krijgen met de leden op flirtparadijs. Al beweren ze vaak genoeg dat ze juist wel willen daten. Daarentegen hebben deze chatoperators als enige doel om je zo lang als het lukt je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op flirtparadijs.nl?

Ben jij een van de profielen op flirtparadijs, dan raden wij je aan om je daar ook gewoon weer af te melden. Bovendien bestaan er wel goedkopere alternatieven waar je wel echte erotische dates kunt vinden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt en uit bijna 3000 erotische datingsites de beste alternatieven voor flirtparadijs.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders nooit gebruik van fictieve profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers.