logo Flirtkontaktgesucht.com

Flirtkontaktgesucht.com

Niet tevreden over Flirtkontaktgesucht.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal geplaatst door website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtkontaktgesucht is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. flirtkontaktgesucht berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperator. Lees waarom onze experts flirtkontaktgesucht.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtkontaktgesucht zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtkontaktgesucht review

flirtkontaktgesucht.com is een erotisch dating platform wat gebruik maakt van zelf aangemaakte fictieve profielen. Dit wordt tevens ook bevestigd onder aan de pagina verstopt tussen de moeilijk zichtbare tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op flirtkontaktgesucht zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van berichten moet je kosten betalen per chatbericht. Tevens worden chats die je binnen krijgt systematisch verstuurd door hun eigen syteem. Zodra je daarop reageerd wordt het chatbericht gevoerd met een chatoperator. Deze mensen krijgen gewoonlijk een commissie per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Daarbij word je direct na het activeren van je account overvallen door tientallen chat verzoeken van deze zelf gemaakte leden. Daarbij gaat het in bijna alle gevallen om sexy vrouwen.

Bovendien proberen ze je de indruk te geven heel veel belangstelling in jou te hebben, met daarbij een ontmoeting in het korte vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van offline afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst €0,75 per chat bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel eerst een bundel inkopen van €74,99. Anderzijds kost het je al gauw €1,- per credit. Echter is het nooit mogelijk om echte dates te hebben met de leden van flirtkontaktgesucht. Al beweren ze vaak dat ze wel je in het echt te willen zien. Kort samengevat hebben deze chatoperators als enige doel om je zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op flirtkontaktgesucht.com?

Ben jij een van de profielen op flirtkontaktgesucht, dan is ons advies om je daar ook snel weer uit te schrijven. Daarentegen bestaan er wel betere aanbieders waar je wel echte erotische dates kunt regelen. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2000 erotisch dating platforms de beste alternatieven voor flirtkontaktgesucht.com gevonden. Uiteraard maken deze partijen geen gebruik van neppe profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte vrouwen.