Screenshot van Natteschatjes.nl

Natteschatjes.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal beheerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Natteschatjes is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. natteschatjes berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts natteschatjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor natteschatjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Natteschatjes review

natteschatjes.nl is een erotische datingsite die uitsluitend gebruik maakt van zelf gemodereerde fictieve gebruikers. Dit wordt ook vermeldt onderaan de pagina verstopt tussen de lastig te lezen tekst. Zo benoemen ze: \"De profielen op natteschatjes zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk\". Voor het versturen van chat berichten moet je een vast bedrag betalen per berichtje. Daarbij worden alle berichtjes die je ontvangt systematisch verstuurd door een soort robot. Wanneer je op zo een bericht in gaat wordt het chatbericht gevoerd met een betaalde chatoperator. Deze chatoprators krijgen over het algemeen een vaste vergoeding per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. In de meeste gevallen word je binnen de kortste keren na het registreren overvallen door de tientallen berichtjes van deze neppe profielen. Hierbij gaat het vooral om aanlokkelijke vrouwen.

Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in jou te hebben, en daarbij een ontmoeting in . Uiteraard is het hebben van fysieke afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van chatberichten zijn ten minste 0,75 euro per chatbericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel gelijk een bundel kopen van op z\'n minst €74,99. Anderzijds kost het je al gauw €1,- euro per bericht. Desondanks is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben met de gebruikers op natteschatjes. Al laten ze meestal overkomen dat ze juist wel je beter te willen leren kennen. Toch hebben deze profielen als doel om je zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op natteschatjes.nl?

Ben je al een gebruiker van natteschatjes, dan is ons advies om je daar ook direct weer af te melden. Tenslotte zijn er wel betrouwbaardere alternatieven waar je wel echte casual dates kunt hebben. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2000 seksdating sites de beste alternatieven voor natteschatjes.nl gevonden. Volgens onze experts maken deze partijen geen gebruik van fake profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Erik Loonen (40 jaar) 25 november 2018
Ik raad Natteschatjes.nl niet aan Het viel mij al op dat veel profielfotos vanuit de auto

Het viel mij al op dat veel profielfotos vanuit de auto zijn genomen. Daarnaast zijn veel achtergronden op fotos te zien die erg Amerikaans zijn en niet Nederlands. Het is zoals met die betaalde sexnummers op TV. Het kost alleen bakken met geld. Los bericht sturen €1,40

auteur van de beoordeling
Andreas (37 jaar) 14 juli 2018
Ik raad Natteschatjes.nl niet aan die krijgen van mij een ster, en meer zijn ze niet waard

die krijgen van mij een ster, en meer zijn ze niet waard met hun fake profielen. ze geven het zelf weer op hun site dus daar trapt niemand meer in mag ik hopen!