logo Datingplaats.nl

Datingplaats.nl

Niet tevreden over Datingplaats.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingplaats is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. datingplaats berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingplaats.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingplaats zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingplaats review

Datingplaats is een fictieve dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je aanmelding overspoeld met veel berichten van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waardoor je minimaal voor tien euro een bundel moet kopen. De kosten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per berichtje betaald. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te scoren, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op datingplaats.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van datingplaats, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sexdating zonder fake profielen. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor datingplaats.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om credits te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

datingplaats uitschrijven


Je datingplaats account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "datingplaats.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je datingplaats eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je account!