logo Flirt-plekjes.nl

Flirt-plekjes.nl

Niet tevreden over Flirt-plekjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirt-plekjes is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flirt-plekjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirt-plekjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirt-plekjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirt-plekjes review

Flirt-plekjes is een fake dating site met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding overrompelt met tig tallen berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je op z'n minst tien euro credits moet inkopen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al laten ze meestal overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirt-plekjes.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van flirt-plekjes, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor flirt-plekjes.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

flirt-plekjes account verwijderen

Je flirt-plekjes account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "flirt-plekjes.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account te laten verwijderen.

Let op: Je flirt-plekjes eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!