logo Time2date.nl

Time2date.nl

Niet tevreden over Time2date.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Time2date is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. time2date berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts time2date.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor time2date zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Time2date review

Time2date is een neppe datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je aanmelding overladen met tig tallen reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht betalen. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal voor tien euro credits moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je betaald per bericht. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op time2date.nl?

Dus ben je ingeschreven op time2date, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere website voor seksdating zonder nep profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor time2date.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

time2date uitschrijven


Je time2date account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "time2date.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je time2date eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!