logo Ebonycontact.nl

Ebonycontact.nl

Niet tevreden over Ebonycontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Ebonycontact is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. ebonycontact berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts ebonycontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor ebonycontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Ebonycontact review

ebonycontact.nl is een casual datingsite wat gebruik maakt van zelf gemaakte nep profielen. Dit tonen ze aan de onderkant van de website weggestopt in de lastig te lezen tekst. Zo benoemen ze: "De profielen op ebonycontact zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van chatberichten moet je een vast bedrag betalen per bericht. Daarnaast worden de chats die je ontvangt systematisch verstuurd door chat operators. Zodra je daarop reageerd wordt het berichtje beantwoord door een chatoperator. Deze chatoprators krijgen gewoonlijk een bedrag per berichtje dat ze versturen of ontvangen. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na het activeren van je account overspoeld door de vele chatberichtjes van dit soort fictieve gebruikers. Daarbij gaat het bijna altijd om goed uitziende dames.

Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven belangstelling in jou te hebben, en daarbij een afspraakje in het vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van berichtjes zijn minimaal 0,75 euro per chat bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst een credit bundel vooruitbetalen van minstens €74,99. Anderzijds kost het je al gauw één euro per berichtje. Uiteindelijk is het in alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren met de profielen op ebonycontact. Al beweren ze in de meeste gevallen dat ze wel graag willen daten. Toch hebben deze chat oprators als doel om je zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op ebonycontact.nl?

Ben jij een van de profielen op ebonycontact, dan is ons advies om je daar ook direct weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel betrouwbaardere alternatieven waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt regelen. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2000 erotisch dating platforms de beste alternatieven voor ebonycontact.nl geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze partijen geen gebruik van neppe profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Frits36 (36 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Ebonycontact.nl niet aan Website stond goed aangeschreven maar zit vol met fictieve

Website stond goed aangeschreven maar zit vol met fictieve profielen! ik heb er een hoop geld in gestopt en er niets voor terug gekregen geen aanrader!