logo Komdaten.com

Komdaten.com

9
Niet tevreden over Komdaten.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Komdaten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. komdaten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts komdaten.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor komdaten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Komdaten review

Komdaten is een neppe datingsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je rap na je inschrijving overspoeld met tig tallen berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je ten minste voor 10 euro een bundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op komdaten.com?

Dus ben je een van de leden van komdaten, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor komdaten.com. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

komdaten uitschrijven

Je komdaten account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (directe link "komdaten.com/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je komdaten eventuele credits ben je dan wel direct kwijt hierna!