logo Flirtenmag.nl

Flirtenmag.nl

Niet tevreden over Flirtenmag.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen beheerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten bij ieder bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtenmag is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flirtenmag berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtenmag.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtenmag zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtenmag review

Flirtenmag is een fake dating site met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je kort na je registratie overspoeld met tig tallen berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minimaal tien euro credits moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe meer je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Echter is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op flirtenmag.nl?

Dus ben je een van de leden van flirtenmag, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere website voor sex dating met echte gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor flirtenmag.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.