logo Datingkrant.com

Datingkrant.com

Niet tevreden over Datingkrant.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datingkrant is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. datingkrant berichten worden beantwoord door betaalde chat operator. Lees waarom onze experts datingkrant.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingkrant zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingkrant review

datingkrant.com is een erotisch dating platform wat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf toegevoegde nep profielen. Dit wordt vermeldt helemaal onderin hun website verstopt tussen de moeilijk zichtbare tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op datingkrant zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van berichten moet je geld betalen per bericht. Daarbij worden alle chats die je binnen krijgt geautomatiseerd verstuurd door de website zelf. Wanneer je vervolgens hierop reageerd wordt het berichtje gevoerd met een ingehuurde chatter. Deze mensen krijgen vaak een bedrag per chatbericht dat ze versturen. Vaak word je kort na het inschrijven overdonderd door de soms honderden chatberichtjes van dit soort fictieve profielen. Tevens gaat het in bijna alle gevallen om aantrekkelijke dames.

Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben, met daarbij een date in . Natuurlijk is het hebben van offline dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per chatbericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel een credit bundel vooruitbetalen van minstens €74,99. Anders betaal je al gauw één euro per bericht. Desondanks is het in alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen met de gebruikers van datingkrant. Al laten ze veelal overkomen dat ze heel graag je beter te willen leren kennen. Kort samengevat hebben zij als doel om jou zo lang als het kan je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op datingkrant.com?

Heb je je al ingeschreven op datingkrant, dan adviseren onze experts om je daar ook snel weer uit te schrijven. Bovendien bestaan er wel betere opties waar je wel echte casual dates kunt regelen. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 3000 sex datingsites de beste alternatieven voor datingkrant.com gevonden. Volgens onze experts maken deze aanbieders nooit gebruik van nep profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte dames.