logo Contactoproepjes.nl

Contactoproepjes.nl

9
Niet tevreden over Contactoproepjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Contactoproepjes is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. contactoproepjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts contactoproepjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactoproepjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactoproepjes review

Contactoproepjes is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met veel chatberichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht geld. Voordat je kunt reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste tien euro een bundel moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je betaald des te minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op contactoproepjes.nl?

Dus ben je ingeschreven op contactoproepjes, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor contactoproepjes.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je erachter komen welke casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

contactoproepjes profiel verwijderen

Je contactoproepjes account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "contactoproepjes.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw account permanent te verwijderen.

Let op: Je contactoproepjes eventuele credits raak je wel direct kwijt na deze aktie!