logo Erocontacts.nl

Erocontacts.nl

Niet tevreden over Erocontacts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Erocontacts is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. erocontacts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts erocontacts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor erocontacts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Erocontacts review

Erocontacts is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je meteen na je aanmelding overladen met veel berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal tien euro een bundel moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op erocontacts.nl?

Dus ben je aangemeld op erocontacts, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betere website voor seks dating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor erocontacts.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

erocontacts profiel verwijderen

Je erocontacts account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "erocontacts.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw account compleet te verwijderen.

Let op: Je erocontacts eventuele contact punten ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jan32 (33 jaar) 12 Mar 2019
Ik raad Erocontacts.nl niet aan Nu begrijp ik de naam ero

Nu begrijp ik de naam ero contacts......want het blijft alleen bij contact. ik had hoge verwachtingen na de leuke chats met verschillende vrouwen maar daar bleef het ook bij. weggegooid geld bahhh!!