logo 1op1date.nl

1op1date.nl

14
Niet tevreden over 1op1date.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

1op1date is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. 1op1date berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 1op1date.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 1op1date zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

1op1date review

1op1date is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overspoeld met vele chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minstens voor 10 euro een bundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze het wel willen.

Ingeschreven op 1op1date.nl?

Dus ben je aangemeld op 1op1date, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating met echte gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor 1op1date.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

1op1date profiel verwijderen


Je 1op1date account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "1op1date.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je 1op1date eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
SjonB (47 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad 1op1date.nl niet aan Bij een 1 op 1 date ga je ook echt uit van een leuke

Bij een 1 op 1 date ga je ook echt uit van een leuke date. Maar dan sta je ineens in je hemdje en kom je erachter dat 1op1date.nl fake is. Ja dan baal je als een stekker.Ik vind het wel leuk dat jullie ook datingsites aanbieden die voor mij interessant ogen. Ik ga daar eens even naar kijken en mij wellicht even inschrijven ;-)