logo Xdate.nl

Xdate.nl

Niet tevreden over Xdate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen geproduceerd door de site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Xdate is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. xdate berichten worden beantwoord door betaalde chatter. Lees waarom onze experts xdate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor xdate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Xdate review

xdate.nl is een sexdating platform wat uitsluitend gebruik maakt van zelf aangebrachte fake profielen. Dit schrijven ze in de footer de pagina verstopt tussen de kleine letters. Zo schrijven ze: "De profielen op xdate zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chat berichten moet je een vergoeding betalen per berichtje. Daarnaast worden de reacties die je krijgt systematisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je vervolgens daarop in gaat wordt het bericht gevoerd met een chatoperator. Deze chatters krijgen gewoonlijk een x percentage per bericht dat ze versturen of ontvangen. In de meeste gevallen word je meteen na het activeren van je account overvallen door de tientallen chat verzoekjes van gemodereerde profielen. Daarbij gaat het in bijna alle gevallen om sexy vrouwen.

Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de voorbeelding te geven interesse in je te hebben, en daarbij een date in de planning. Natuurlijk is het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn ten minste 75 eurocent per chat bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk credits aanschaffen van minimaal €74,99. Anders betaal je al gauw meer dan één euro per credit. Vervolgens is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen met de gebruikers van xdate. Al doen ze veelal overkomen dat ze juist wel willen afspreken. Daarentegen hebben deze chatoperators als enige doel om jou zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op xdate.nl?

Ben je al gerigistreerd op xdate, dan adviseren wij je om je daar ook direct weer af te melden. Bovendien bestaan er wel betere datingsites waar je wel echte seksdates kunt regelen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt en uit duizenden erotisch dating platforms de beste alternatieven voor xdate.nl geselecteerd. Uiteraard maken deze datingsites nooit gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte gebruikers.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Bruno (46 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Xdate.nl niet aan Je kan het wel raden allemaal maar ik heb hier inderdaad

Je kan het wel raden allemaal maar ik heb hier inderdaad nooit een date gehad. Maar zoals Johan Cruijff al zei vroeger, da's logisch. Ik ga lekker een date zoeken bij happy pancake, dat is gratis ook.