logo Xclub.nl

Xclub.nl

Niet tevreden over Xclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal geproduceerd door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen dus kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Xclub is een erotische datingsite met fake profielen. De berichten worden tevens beantwoord door ingehuurde chatters. Lees wat experts onderzochten op xclub.nl en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door SafeDate. Kijk wat betrouwbaardere erotische datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder betaalde berichten centrales

xclub review

xclub is een casual datingsite dat gebruik maakt van nep profielen die deze website zelf hebben ontwikkeld. De berichten worden in vrijwel alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op deze chatberichten wilt antwoorden moet je hiervoor een vergoeding betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je dan ook eerst een hele bundel betalen van op z'n minst meer dan zeventien euro, oplopend tot aan de 219,50 euro . Hoe hoger de creditbundel des te lager de uitgaven per chatbericht. Niettemin betaal je bij de meest dure creditbundel als nog tenminste €1,10 per verstuurd bericht. Bij de laagste creditbundel betaal je zelfs zomaar 1,75 euro per berichtje. Desondanks is het onmogelijk om echte ontmoetingen te regelen via deze datingwebsite al doen ze meestal overkomen dat het wel gewoon kan.

Ingeschreven op Xclub.nl?

Toevallig een van de gebruikers van xclub? Wij adviseren je om je account op te zeggen en het op je gemak te gaan proberen bij de betere opties voor sex dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor xclub.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je credit tegoed te laten kopen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

xclub account verwijderen

Meestal maken sites als deze het hun gebruikers zo moeilijk mogelijk om je account te verwijderen. Daarnaast leggen ze er niks over uit op de veel gestelde vragen pagina. Je xclub profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Vervolgens druk op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, naast je profielfoto of naam rechtsboven van je scherm. Je krijgt nu meer opties{ waaronder , klik in dit menu op de optie “Instellingen”.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik daar onderin op de knop “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je account definitief te verwijderen

Let op: Je xclub eventuele contact punten en berichten geschiedenis verlies je wel direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
ClubNiks (52 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Xclub.nl niet aan Ik heb het zeker niet als safe ervaren maar ik had het

Ik heb het zeker niet als safe ervaren maar ik had het niet gelijk door en is het nu achteraf gelul en de koe in de kont kijken. In het begin vond ik de aandacht leuk en voelde ik me na een scheiding eindelijk gewild. Nu zie ik in dat ze mijn zwaktes hebben gebruikt om net zo lang te chatten met mij totdat ik het zat werd. XClub heeft mijn laatste paar maanden gesloopt, ik voel mij op dit moment erg slecht en heb al een rumoerige tijd te beleven. Het is voor mij onmogelijk, kan er niet met de pet bij dat dit anno 2019 nog steeds mag. Misleidende berichten en antwoorden die je er keer op keer van te probeerde te overtuigen om weer credits te kopen. De mensen die werken voor de site zijn daarop uit en spelen met je gevoel. Denk tien keer na voordat je aan zoiets begint, als je iets wilt doen probeer dan direct concrete afspraken te maken want anders heb je met een fake profiel te maken.