logo Cu2.nl

Cu2.nl

Niet tevreden over Cu2.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Cu2 is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. cu2 berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts cu2.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor cu2 zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Cu2 review

Cu2 is een fake datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je kort na je aanmelding overladen met veel chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je ten minste voor 10 euro een creditpakket moet kopen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je betaald per bericht. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op cu2.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van cu2, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating met echte gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor cu2.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

cu2 account verwijderen


Je cu2 account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "cu2.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je cu2 eventuele contact punten verlies je wel direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Kees (72 jaar) 18 Mar 2019
Ik raad Cu2.nl niet aan Inderdaad een nep

Inderdaad een nep site. Als je goed kijkt naar de members zie je dat het vrijwel allemaal poppen zijn, wel knap gedaan trouwens maar trap er niet in. Er wordt tevens alleen maar gevraagd om chats te sturen, levert alleen maar geld op voor CU2. Echt contact met de vrouwen krijg je nooit. Dus wees allert. Geen account aanmaken. Kees.