logo Extreem.nl

Extreem.nl

Niet tevreden over Extreem.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen bijgehouden door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Extreem is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. extreem berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts extreem.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor extreem zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Extreem review

Extreem is een fictieve datingsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je direct na je inschrijving overrompelt met tig tallen reacties van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet betalen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je per credit betaald. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op extreem.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van extreem, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sexdating zonder fake gebruikers. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor extreem.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

extreem account verwijderen

Je extreem account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "extreem.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account definitief te verwijderen.

Let op: Je extreem eventuele credits komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!