logo Cendy.nl

Cendy.nl

Niet tevreden over Cendy.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Cendy is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. cendy berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts cendy.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor cendy zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Cendy review

Cendy is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overladen met veel berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal €10,- een bundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op cendy.nl?

Dus ben je een van de profielen op cendy, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor cendy.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke sexdating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

cendy account verwijderen


Je cendy account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "cendy.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je cendy eventuele contact punten ben je wel kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jarno (24 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Cendy.nl niet aan Vuile OPLICHTERS!!

100% gratis toegang maar de

Vuile OPLICHTERS!!100% gratis toegang maar de credits kosten je een vermogen nou!