logo Rijp4u.com

Rijp4u.com

9
Niet tevreden over Rijp4u.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijp4u is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. rijp4u berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijp4u.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijp4u zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijp4u review

Rijp4u is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overspoeld met soms honderden berichten van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen plannen. Zodra je op een berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je minimaal €10,- een creditpakket moet nemen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe hoger je betaald des te minder je hoeft te betalen. Desondanks is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al zeggen ze veelal dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op rijp4u.com?

Dus ben je een gebruiker van rijp4u, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere website voor sexdating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor rijp4u.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.