logo Fuckbuddyvoorjou.nl

Fuckbuddyvoorjou.nl

Niet tevreden over Fuckbuddyvoorjou.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Fuckbuddyvoorjou is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. fuckbuddyvoorjou berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts fuckbuddyvoorjou.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor fuckbuddyvoorjou zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Fuckbuddyvoorjou review

Fuckbuddyvoorjou is een neppe dating site met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overladen met overdreven veel chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Zodra je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je credits inkopen waarmee je ten minste voor 10 euro credits moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe meer je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te regelen, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op fuckbuddyvoorjou.nl?

Dus ben je aangemeld op fuckbuddyvoorjou, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor sex dating zonder fictieve leden. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor fuckbuddyvoorjou.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

fuckbuddyvoorjou uitschrijven

Je fuckbuddyvoorjou account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "fuckbuddyvoorjou.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw account permanent te verwijderen.

Let op: Je fuckbuddyvoorjou eventuele tegoed ben je wel kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Max (25 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad Fuckbuddyvoorjou.nl niet aan Een fuckbuddy sprak mij wel aan maar een fuckbuddy voor

Een fuckbuddy sprak mij wel aan maar een fuckbuddy voor ons allemaal vind je niet omdat alles fictief is. Het was al te mooi om waar te zijn als ik eerlijk ben.