logo Afspraken.com

Afspraken.com

10
Niet tevreden over Afspraken.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits dus kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Afspraken is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. afspraken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts afspraken.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor afspraken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Afspraken review

Afspraken is een fake dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overrompelt met overdreven veel reacties van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je minstens €10,- een creditbundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al beweren ze veelal dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op afspraken.com?

Dus ben je een van de leden van afspraken, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor afspraken.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om credits te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

afspraken uitschrijven

Je afspraken account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "afspraken.com/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw profiel geheel te verwijderen.

Let op: Je afspraken eventuele credits vervallen direct na deze aktie!