logo Dikkewijven.com

Dikkewijven.com

Niet tevreden over Dikkewijven.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk ontwikkeld door de beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dikkewijven is een datingsite met fictieve profielen. De berichten worden tevens beantwoord door betaalde chatters. Lees wat experts onderzochten op dikkewijven.com en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door experts. Ondervind wat de eerlijke datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder neppe berichten van chatoperators

dikkewijven review

dikkewijven is een datingsite met daarop fake profielen die zij zelf hebben aangebracht. De reacties die je ontvangt worden bijna allemaal geschreven door chat operators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van deze berichtjes wilt ingaan moet je hiervoor betalen per bericht dat je verstuurd. Hiervoor moet je in de meeste gevallen gelijk een dure bundel vooruitbetalen van minimaal zeventien euro en vijftig cent tot bijna €220 euro . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd berichtje. Desondanks zijn de kosten bij de duurste creditpakket nog gewoon ruim één euro per reactie. Bij een creditpakket betaal je zelfs zomaar €1,75 per chatbericht. Uiteindelijk is het bij bijna alle profielen onmogelijk om echte dates te krijgen via deze dating site al doen ze meestal overkomen dat dit gewoon kan.

Ingeschreven op Dikkewijven.com?

Toevallig ingeschreven op dikkewijven? Wij raden je aan om je ook gewoon account op te zeggen en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder fake leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor dikkewijven.com. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

dikkewijven profiel verwijderen

Meestal maken dit soort dating sites het je zo niet gebruiksvriendelijk mogelijk om je er uit te schrijven. Daarentegen wisten de experts de juiste stappen te vinden om je profiel te verwijderen. Om je profiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede surf je naar: "http://dikkewijven.com/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap stop te zetten

Let op: Je dikkewijven eventuele credits en berichten ben je wel kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Nuri (44 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Dikkewijven.com niet aan misselijkmakend dat er word gelogen als het op afspreken

misselijkmakend dat er word gelogen als het op afspreken aankomt, ik ben niet van gisteren als het na een maand praten nog steeds niet mogelijk is om ergens een bakje koffie te drinken dan is er iets mis daar hoef je geen geleerde voor te zijn.

auteur van de beoordeling
Stan (32 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Dikkewijven.com niet aan Jezus dan praat je met een nep profiel en dan zijn ze nog

Jezus dan praat je met een nep profiel en dan zijn ze nog arrogant ook raad deze website niet aan!

auteur van de beoordeling
Evert (48 jaar) 30 Apr 2019
Ik raad Dikkewijven.com niet aan Dit is zo nep, het staat ook in de voorwaarden

Dit is zo nep, het staat ook in de voorwaarden.

auteur van de beoordeling
Ruud (29 jaar) 17 Jul 2018
Ik raad Dikkewijven.com niet aan Helaas tot nu toe allemaal nep profielen of door de site

Helaas tot nu toe allemaal nep profielen of door de site ingezette chatoperators die contact proberen te leggen om ons uit te dagen tot het kopen van dure pakketten. Geen reacties op echte email adressen, telefoonnummers of het regelen van een afspraak. Maar wel continu berichten van waarschijnlijk dezelfde 'persoon om via de site contact te blijven houden. Trap niet in de val!