logo 50geil.nl

50geil.nl

Niet tevreden over 50geil.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk geplaatst door de beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

50geil is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. 50geil berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 50geil.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 50geil zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

50geil review

50geil is een fictieve datingsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je aanmelding overladen met soms honderden berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je minstens voor tien euro een bundel moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op 50geil.nl?

Dus ben je een van de profielen op 50geil, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor sex dating zonder nep leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor 50geil.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

50geil uitschrijven

Je 50geil account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik vervolgens op het icoontje van een tandwiel (of surf naar "50geil.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel geheel te verwijderen.

Let op: Je 50geil eventuele credits vervallen direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Gerrit (57 jaar) 29 Jun 2018
Ik raad 50geil.nl niet aan 50geil, ja geil wordt je daar wel gemaakt maar verder heb

50geil, ja geil wordt je daar wel gemaakt maar verder heb je inderdaad geen ene zak aan die site. Leuk die onnodige geile gesprekken die ze daar willen voeren. Het is gewoon zonde voor je geld om daar te chatten en er zitten overduidelijk mannen of vrouwen te chatten. Zullen wel de zogenoemde chatoperators zijn.