Screenshot van Nieuwemensenontmoeten.com

Nieuwemensenontmoeten.com

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden bijna alleen beheerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!

Nieuwemensenontmoeten is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. nieuwemensenontmoeten berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts nieuwemensenontmoeten.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor nieuwemensenontmoeten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Nieuwemensenontmoeten review

nieuwemensenontmoeten.com is een sex datingsite wat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangebrachte fake gebruikers. Dit benoemen ze in de footer de pagina verstopt tussen de lastig te lezen tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op nieuwemensenontmoeten zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van berichtjes moet je geld betalen per bericht. Tevens worden de reacties die je krijgt automatisch verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je op zo een berichtje in gaat wordt dit chatbericht gevoerd met een berichten centrale. Deze chatters krijgen gewoonlijk een vast bedrag per berichtje dat ze versturen. Vervolgens word je meteen na het inschrijven overdonderd door tig tallen berichtjes van deze neppe leden. Daarbij gaat het bijna altijd om aantrekkelijke dames.

Niettemin proberen de chatoperators je de indruk te geven veel belangstelling in jou te hebben, met daarbij een ontmoeting in het korte vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van "real life" ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van berichtjes zijn ten minste €0,75 per bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk credits kopen van minimaal €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk €1,- per berichtje. Uiteraard is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben met de leden op nieuwemensenontmoeten. Al beweren ze vaak genoeg dat ze wel graag willen afspreken. Doch hebben deze chatters als doel om jou zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op nieuwemensenontmoeten.com?

Heb je je al ingeschreven op nieuwemensenontmoeten, dan adviseren onze experts om je daar ook snel weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel betere datingsites waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt regelen. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 3000 casual dating sites de beste alternatieven voor nieuwemensenontmoeten.com gevonden. Uiteraard maken deze aanbieders geen gebruik van fictieve profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Motor muis (48 jaar) 14 juli 2018
Ik raad Nieuwemensenontmoeten.com niet aan Ik wist het niet zeker maar had wel zo m'n

Ik wist het niet zeker maar had wel zo m'n twijfels en vooral over de online dating zelf. Wat blijkt, ik heb dus weken met een fake profiel zitten chatten. Ik vond het al zo raar dat ze vragen ontweken over een mogelijke afspraak