logo Breezerslet.nl

Breezerslet.nl

Niet tevreden over Breezerslet.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk aangemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Breezerslet is een datingsite met fictieve profielen. De berichtjes worden bovendien beantwoord door eigen chatoperators. Lees wat onze experts over breezerslet.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door experts. Ondervind wat de meest betrouwbare erotische dating site zijn met echte profielen en zonder neppe berichten van chatoperators

breezerslet review

breezerslet is een dating site met voornamelijk neppe profielen die ze zelf hebben gecreëerd. De berichten worden bijna allemaal zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen misleiden om te reageren, want zodra je op zo een bericht wilt reageren moet je daarvoor een bedrag betalen per berichtje. Bovendien moet je in de meeste gevallen ook eerst een dure bundel kopen van ten minste €17,50, oplopend tot wel bijna 220 euro . Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd bericht. Des al niet te min betaal je met de hoogste credit-bundel nog gewoon minimaal 1 euro 10 per berichtje. Bij de laagste creditbundel rekenen ze zomaar € 1,75 per chatbericht. Vervolgens is het bij bijna alle profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen al zeggen ze bijna altijd dat dit gewoon kan.

Ingeschreven op Breezerslet.nl?

Toevallig ingeschreven op breezerslet? Wij raden je aan om je ook gewoon account op te zeggen en het op je gemak te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor breezerslet.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je tegoed te laten aanschaffen. Op deze manier kun je erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

breezerslet profiel verwijderen

Vaak maken dit soort datingsites het hun leden zo lastig mogelijk om je hier uit te schrijven. Desondanks wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je breezerslet profiel te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens ga je direct naar: "http://breezerslet.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je email adres en wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je registratie stop te zetten
  5. Belangrijk! Hierna vragen ze toestemming om jouw e-mail-adres te mogen gebruiken om jou zodoende op de hoogte te kunnen houden. Klik op de knop "ANNULEREN" om jouw profiel +email adres gegevens geheel te verwijderen uit hun database.

Let op: Je breezerslet eventuele tegoed en chat gesprekken verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Pepijn (62 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Breezerslet.nl niet aan Dit is een nep site van de bovenste plank, je herkent de

Dit is een nep site van de bovenste plank, je herkent de fotos van de verschillende sites die ze gebruiken, auteursrechtenschending noemen ze dat!

auteur van de beoordeling
Marinus (55 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Breezerslet.nl niet aan Met alle zekerheid kan ik zeggen dat dit allemaal genep,

Met alle zekerheid kan ik zeggen dat dit allemaal genep is, het lijkt op een groepje cyberdieven die uit zijn op je persoonsgegevens.

auteur van de beoordeling
Tuinhekje (34 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Breezerslet.nl niet aan Vroeger was het makkelijker om een breezerslet te

Vroeger was het makkelijker om een breezerslet te vinden. Zit nu gewoon veel te veel fake tussen.

auteur van de beoordeling
Vasil (29 jaar) 23 Apr 2019
Ik raad Breezerslet.nl niet aan Hoe lang moet het duren om een seksrelatie of een one

Hoe lang moet het duren om een seksrelatie of een one night stand aan te gaan. Ik ben al zolang bezig en er gebeurd maar niks en heb er zelfs geen uitzicht op. Ik heb al met tientallen vrouwen contact gehad en ben al meer dan drie jaar opzoek naar een vrouw. Heb sinds vandaag het licht gezien

auteur van de beoordeling
DeTimmerman (26 jaar) 23 Jul 2018
Ik raad Breezerslet.nl niet aan Dit is nep, dat zie je direct al bij het

Dit is nep, dat zie je direct al bij het aanmelden. Ik wist het eigenlijk al maar voor de zekerheid had ik me toch even aangemeld. Dubbel gecheckt met twee profielen, conclusie is fake.