logo Erotischekrant.nl

Erotischekrant.nl

Niet tevreden over Erotischekrant.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal geplaatst door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Erotischekrant is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. erotischekrant berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts erotischekrant.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor erotischekrant zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Erotischekrant review

Erotischekrant is een fake datingwebsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je registratie overspoeld met tientallen berichten van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waarmee je ten minste voor tien euro een bundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per bericht moet betalen. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al beweren ze vaak dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op erotischekrant.nl?

Dus ben je een gebruiker van erotischekrant, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor erotischekrant.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er dus erachter komen welke sexdating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

erotischekrant account verwijderen


Je erotischekrant account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "erotischekrant.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je erotischekrant eventuele credits verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!